Koffiebonen

koffiebonenWeer wat leuks van de firma Hoogvliet. Ze krijgen het steeds weer voor elkaar om goede huismerkproducten van uitstekende kwaliteit en schappelijk van prijs uit het assortiment te nemen. Nu zijn uit het aanbod de geweldige huismerk koffiebonen 100% arabica, langer en zachter gebrand voor een heerlijke milde aromatische smaak. Geweldig om de hele dag te drinken of om likeur mee op smaak te brengen. Helaas nu vervangen door een mix van bonen met teveel robusta erin, de smaak is grijs. Ook in het assorti een dark roast espressobonen, veel te donker en niet-aromatisch van smaak, vreselijk. Misschien moet ik maar in de buurt van een supermarkt gaan wonen die wel van me houdt.

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Koffiebonen

  1. momo schreef:

    dat vind ik echt erg voor je. Goede koffie is van levensbelang. net als mannen moet koffie heet en sterk zijn, sterkte

  2. Pingback: Foutje | De Vette Viking

Geef een reactie