Olijfontpitter

olijfontpitterGekocht bij een winkelketen met zeven oranje blokken met witte letters als logo, voor het luttele bedrag van 2 euro en 99 centen. Wel met de pin betaald, die cent blijft in de knip want ons bent zuunig. Maar dan nu de bevindingen. Aha, een recentie dus… Gekeurd met Turkse olijven van het merk Baktat, blik van 1,7 liter. De lekkerste olijven bij de supermarkt, waarschijnlijk zullen deze olijven dus binnenkort ook uit het schap verdwijnen net als mijn favorieten koffiebonen. Uitgetest en ok bevonden. Dit niftige apparaatje werkt niet vreselijk snel maar het schiet wel lekker op. Weinig verlies en het mislukt zelden. Handig aan deze olijfontpitter is dat je er ook kersen mee kunt ontpitten, scheelt weer geld en ruimte in de la. Eindcijfer : 8,5

Dit bericht is geplaatst in Huis, tuin & keuken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie