Smartstill

smartstillLaat als ik roep mij op U hopen,
Geef mij uw antwoord, doe mij open,
die mij, als ik ben ingesloten
ruim baan maakt en mij weer bevrijdt.
Spreekt tot uw hart en laat het stil zijn,
schenk Hem wat Hij van u verwacht.
‘Wie’, zeggen velen ‘toont ons ’t goede?’
Gij maakt het mij zo wel te moede;
hebben zij ’s werelds overvloeden,
Uw vrede in mijn hart is meer.
Ik kan gaan slapen zonder zorgen,
want slapend kom ik bij U thuis.
Alleen bij U ben ik geborgen.
Gij doet mij rusten tot de morgen
en wonen in een veilig huis.

Dit bericht is geplaatst in Drank. Bookmark de permalink.

2 reacties op Smartstill

 1. Han schreef:

  Als overtuigd athe├»st ben ik vermaakt over uw aanbidding van…? tja… van wat eigenlijk. Het ziet eruit als een thermos voor hete koffie (natuurlijk niet van de koffiebonen die bij uw supermarkt niet meer verkocht worden) of koude witte wijn (waarvan ik het plezier nog niet heb mogen beleven dat u een poging tot het maken hiervan heeft gedaan, alhoewel cider in de buurt komt). Het heet: slim nog. Het heeft ongetwijfeld met drank te maken. Maar wat?
  Met vriendelijke groet,
  Han

 2. De Vette Viking schreef:

  Het is een huis tuin & keuken destilleertoestel. Vergist suikerwater gaat er in, alcohol komt er uit. Reuze handig en scheelt een hoop wodka aanschaffen om likeuren mee te bereiden.
  Viking

Geef een reactie